Direct naar inhoud
www.zorgcijfersdatabank.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies op www.rijkshuisstijl.nl Sluiten

copyright

Voor de teksten, afbeeldingen en de inhoud van documenten op deze website berust het auteurs- of publicatierecht bij Zorginstituut Nederland, tenzij anders vermeld.​​

Verwijzingen​

Het staat u vrij om vanaf uw eigen website via hyperlinks te verwijzen naar webpagina's of documenten op deze website. In de context van de hyperlinks is het toegestaan om in eigen bewoordingen de brontekst van de hyperlink te omschrijven.

Citaten​​

Het staat u vrij om op uw eigen website cijfers of passages van webpagina's van Zorginstituut Nederland over te nemen. In dat geval verlangt het Zorginstituut echter wel dat u Zorginstituut Nederland als bron vermeldt:

Bron: Zorginstituut Nederland / zorgcijfersdatabank

Afbeeldingen​​

Afbeeldingen zijn ofwel eigendom van Zorginstituut Nederland, ofwel zijn speciaal voor publicatie op de website aangekocht. Het overnemen van afbeeldingen is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming. Desgewenst kunt u contact opnemen met de redactie via het contactformulier.

Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op 05 december 2018.